Financieel en fiscaal advies bij echtscheiding

Een voorgenomen echtscheiding; wij hopen oprecht dat u er nooit mee te maken krijgt. Helaas kan het echter toch ooit zover komen. Het is dan verstandig om er voor te zorgen dat alles goed geregeld is. Niet alleen juridisch, maar zeker ook financieel en fiscaal. Dat voorkomt namelijk een hoop problemen en verdriet.

Een advocaat kan u helpen met de juridische kant zoals gezagsvoorziening voor de kinderen, alimentatie en het toewijzen van de echtelijke woning, en dergelijke. Wij kunnen u helpen met de financiele en fiscale kant van de scheiding. Wij geven u inzicht en advies met betrekking tot alle fiscale aspecten, zoals de gevolgen van de alimentatie-uitkering en de eventuele afkoop daarvan, de aftrek van de hypotheekrente van de (voormalige) eigen woning en het recht op bepaalde heffingskortingen. Op deze manier wordt u achteraf niet geconfronteerd met onverwachte financiële tegenvallers.

Voor veel gestelde vragen kunt u hier klikken. Voor specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen. Voor het beantwoorden van vragen zijn wij wel genoodzaakt kosten in rekening te brengen.