Een persoonlijk hypotheekadvies begint hier!

Van iedereen kunt u een hypotheekadvies krijgen. Van uw buurman, via het Internet en van de bank of verzekeraar. Het onduidelijke is: u weet niet wat dat advies waard is. Elke bank bijvoorbeeld, vindt haar eigen producten altijd de allerbeste! Daarom is het goed om verschillende mogelijkheden te vergelijken. Uw buurman zal niet zo snel vertellen dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt. Daarom ook is het belangrijk om advies te krijgen te krijgen van een deskundige die objectief en onafhankelijk is. Goed hypotheekadvies is achteraf soms goud waard. Zeker als de hypotheek ook gewoon betaalbaar blijft. Bekijk ook onderstaande video.  

Voor de duidelijkheid: het advies geven wij aan u. U bent voor ons dus de enige die telt. Uw situatie is uniek, uw hypotheek is dus ook uniek. Wij adviseren u bij het bepalen van de juiste hypotheek over de hoogte (wat is maximaal haalbaar en wat is verstandig), de soort hypotheek, de looptijd, de (soort) rente (periode), aanvullende verzekeringen en de verschillende maatschappijen die u uiteindelijk het geld verstrekken. Daarnaast bepalen wij met u de riscio's bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Uit deze gegevens stellen wij met u de optimale hypotheek samen.  Wij begeleiden u niet alleen bij het afsluiten van de hypotheek maar ook bij het bezoek aan de notaris en bij de bijkomende (belasting)zaken. Dit noemen wij integraal adviseren. Bekijk ook onderstaande video. 

 

Kortom: Geld & Woning staat voor u klaar als u belangrijke beslissingen wilt nemen over uw geld en uw woning. Geld & Woning staat klaar met een integraal advies en alles wat daar bij hoort aan financiële vragen èn oplossingen. Voor meer informatie over ons uitgebreide adviestraject klikt u hier.