Eersel

vest_eerselIn het centrumdorp van de Kempen aan de doorgaande weg naar het centrum vindt u de vestiging van Geld & Woning Eersel. In Eersel werkt Geld & Woning samen met Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars, een bij de NVM aangesloten makelaarskantoor. Naast de vestiging in Eersel houdt René Joosten ook kantoor in Bergeijk waar hij samen werkt  met administratiekantoor Hoeks.

René Joosten geeft u in Eersel onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig hypotheekadvies en pensioenadvies. Ook op het gebied van (levens) verzekeringen, vermogensopouw en leningen adviseert hij u graag.

René Joosten is erkend hypotheek adviseur, hypothecair planner en echtscheidingsspecialist. Bovendien is  René Joosten in 2006, 2008 en 2011 genomineerd tot hypotheek adviseur van het jaar.

De werkwijze van René Joosten is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvangt u een heldere uitleg op papier van uw wensen, mogelijkheden en adviesoplossingen. Wilt u een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van uw huidige hypotheek, het laten aanpassen ( verhogen of verlagen ) van uw hypotheek, of zou u graag willen weten wat u eventueel zou kunnen besparen op uw maandlasten.
 
Voor alles op het gebied van hypotheken, bent u van harte welkom op onze kantoren. Indien u wenst kunnen wij ook een vrijblijvende afspraak bij u thuis maken. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten voor het maken een vrijblijvende afspraak.

Velen zijn u voorgegaan en hieronder leest u hun ervaringen die zij hebben achtergelaten op advieskeuze.nl: 

Geef Geld & Woning Eersel een beoordeling op Advieskeuze.nl

 

Geld & Woning Eersel heeft voor een aantal waardevolle relaties een speciaal VIP traject ontwikkeld. Wilt u hier meer informatie over of wilt u zich aanmelden? klik dan hier

Logo NVHPGeld & Woning Eersel
Nieuwstraat 21a
5521 CA Eersel

Tel: 0497-515604SEH
E-mail: eersel@geldenwoning.nl
WFD vergunningnummer 12009308

René Joosten
  René Joosten          Sven Verhoeven   

                                                          


Grotere kaart weergeven

Meer over de waarde van onze adviezen en bemiddelingsactiviteiten leest u in onderstaande dienstverleningsdocumenten:
DVD Hypotheken
DVD Risicoverzekeringen
DVD Vermogen

 

Terug naar het overzicht