Roggel

 Geld & Woning Roggel heet u van harte welkom.  

Adviseurs Eric Boekema, Gé Vullers en office manager Monique Boekema zorgen ervoor dat uw financiële zaken zo optimaal mogelijk worden geregeld. Voor hypotheekadvies, uw verzekeringen, en uw pensioen bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze ervaring zijn wij in staat u totaal te begeleiden bij het aankopen, verkopen en financieren van uw woning. Maar ook voor het aanpassen of oversluiten van uw hypotheek, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij vinden dat we onze dienstverlening niet alleen met trots mogen uitdragen, wij moeten deze ook waarmaken en blijven bewijzen. Geld & Woning Roggels is volgens Independer.nl twee jaar achter elkaar (2013 én 2014)  het beste kantoor in Limburg Noord!

Vanzelfsprekend staan uw belangen en wensen centraal in ons advies aan u. Onze werkwijze is erop gericht om u op een persoonlijke en duidelijke manier inzicht te geven in uw financiële mogelijkheden, waarbij ook de eventuele risico’s en bijbehorende voor- en nadelen in kaart worden gebracht. We beginnen dan ook met het maken van een gedegen analyse. Deze analyse geeft u een helder inzicht en hierdoor kiest u uw uitgangspunten voor een goede toekomstgerichte oplossing. Dàt is pas maatwerk!Om een vrijblijvende eerste afspraak in te plannen voor een persoonlijk én duidelijk advies, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Roggel. Telefoonnummer: (0475) 820 280. Ook kunt u uw adres en telefoongegevens op onze site achterlaten. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.


 

Hier kunt u onze commercial bekijken door op de start knop te drukken.

Klik hier voor het maken een vrijblijvende oriëntatie-afspraak.

 
Wij zijn u graag van dienst

  

 Eric Boekema                         Ge Vullers                              Monique Boekema
 Financieel specialist              Financieel specialist            Office manager


Geld & Woning Roggel
Heufke 1
6088 CM  Roggel

Tel: (0475) 82 02 80
E-mail:
roggel@geldenwoning.nl
WFD vergunningnummer 12042402

Meer over de waarde van onze adviezen en bemiddelingsactiviteiten leest u in onderstaande dienstverleningsdocumenten:
DVD Hypotheken
DVD Risicoverzekeringen
DVD Vermogen

 

 

Terug naar het overzicht