Zwaagwesteinde

Sinds 16 augustus 2004 is in Zwaagwesteinde /  De Westereen Geld & Woning gevestigd. In de regio Noordoost Friesland is Henk de Roos uw Erkend Hypotheekadviseur voor een persoonlijk, betrouwbaar en onafhankelijk financieel totaaladvies voor zowel hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ook is Henk de Roos gespecialiseerd in startersleningen. Klik hier voor meer informatie.

Al sinds 1997 is Henk de Roos financieel adviseur en kan u als geen ander een deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringsadvies en eventueel particulier pensioenadvies geven. Niet alleen als u een nieuwe woning wilt kopen en een hypotheekberekening wilt laten maken, maar ook als u uw huidige hypotheek wilt oversluiten, verhogen of verlagen.

Ook voor uw levensverzekering, uw vermogensopbouw en uw schadeverzekeringen kunt u terecht bij Geld & Woning Zwaagwesteinde.

Voor een passend advies zal Henk de Roos dan met u ook de nodige tijd reserveren. Uw keuze voor een hypotheek is per slot van rekening voor u een zeer ingrijpende keuze en een goed advies kan u een goede nachtrust bezorgen.

Klik hier om direct uw gegevens achter te laten zodat wij contact met u opnemen

Geld & Woning Zwaagwesteinde
Verbindingpad 4
9271 GD De Westereen

 

Tel: (0511) 44 55 11
E-mail: Zwaagwesteinde@geldenwoning.nl
WFD vergunningnummer 12008005SEHHenk de Roos

 

  Henk de Roos


Grotere kaart weergeven

 

 

Terug naar het overzicht