Een rekening over het hoofd zien of te laat betalen, dat overkomt iedereen wel eens. Vaak gebeurt het per ongeluk, soms omdat het geld er gewoon even niet is. Maar wat als er regelmatig te weinig geld op uw rekening staat? Wat als u niet meer aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen? Onze Geld & Woning adviseurs helpen u graag om opnieuw grip te krijgen op uw financiën. 

U bent niet de enige

Betalingsproblemen komen vaker voor dan u denkt. De meeste mensen praten er liever niet over, waardoor het misschien lijkt alsof u de enige bent. Maar niets is minder waar. Onze adviseurs zien regelmatig klanten die moeite hebben hun financiële situatie te overzien. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn, zoals ontslag, echtscheiding of ziekte. Maar één ding is vrijwel altijd hetzelfde: we vinden samen een oplossing.

Schakel op tijd hulp in

Merkt u dat u regelmatig moeite heeft om aan uw financiële verplichtingen te voldoen? Bijvoorbeeld omdat u rekeningen niet kunt betalen door onvoldoende saldo? Aarzel dan niet om de hulp van een deskundige in te roepen. Hoe eerder u dat doet, des te eenvoudiger is vaak de oplossing. Soms is het een kwestie van timing, omdat bij- en afschrijvingen elkaar op een ongunstige manier kruisen. Maar ook als het probleem dieper zit, vinden we een oplossing. Wacht dus niet te lang in de hoop dat het probleem vanzelf verdwijnt, maar neem contact op met de Geld & Woning adviseur bij u in de buurt. U staat er niet alleen voor.

Preventief advies

Verandert er iets in uw financiële situatie? Bijvoorbeeld omdat uw inkomen daalt, of uw uitgaven stijgen? En vreest u dat u hierdoor in financiële problemen komt? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij denken met u mee en helpen u overzicht te krijgen over uw inkomsten en uitgaven. Door tijdig, liefst preventief hulp in te roepen, voorkomt u dat u daadwerkelijk in financiële problemen komt. Een hele zorg minder!

 

Betalingsproblemen zetten uw leven behoorlijk op zijn kop. Ons advies:

  • Realiseer u dat u niet de enige bent met dit probleem
  • Kom er eerlijk voor uit
  • Schakel op tijd deskundige hulp in
  • Sta open voor advies
  • Heb vertrouwen: er is altijd een oplossing
Neem contact met ons op