Hypotheekadvies Bakel

Zowel in Bakel als in Helmond begeleiden Koen van de Mortel en Dirk Verlijsdonk u bij alle voorkomende particuliere financiële vraagstukken. Dit kan de financiering van een woning, maar ook het in kaart brengen van uw financiële huishouding. Het doel is financieel inzicht brengen en waar mogelijk besparingen realiseren. Koen heeft jarenlange advieservaring bij Geld & Woning. Dirk Verlijsdonk was voorheen actief in het onderwijs en nu in de financiële dienstverlening.

De begeleiding van Koen en Dirk maakt de aankoop van uw woning eenvoudiger. Het helpt uw financiële vragen te beantwoorden, uw financiële doelstelling te bereiken, de juiste beslissingen te nemen en het juiste product te kiezen.

Werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Bakel is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvangt u een heldere uitleg op basis van uw wensen inclusief mogelijkheden en adviesoplossingen. Wilt u een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van uw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van uw hypotheek, of wilt u graag weten wat u eventueel kunt besparen op uw maandlasten? Neem dan contact met Geld & Woning Bakel.

Voor alles op het gebied van hypotheken bent u van harte welkom op het kantoor in Bakel. Indien gewenst, kunt u ook een vrijblijvende afspraak bij u thuis maken. Laat hier uw gegevens achter voor het maken een afspraak.

Velen zijn u al voorgegaan. Hiernaast leest u hun ervaringen en de beoordeling die zij hebben achtergelaten op advieskeuze.nl of independer.nl. Bij Geld & Woning Bakel kunt u terecht voor:

 • Hypotheekadvies
 • Levensverzekeringen
 • Pensioenoplossingen voor particulieren
 • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
 • Oversluitingen

Hoe bereikt u ons

Geld & Woning Bakel

van de Poelstraat 17
5761 BW Bakel
Tel: (0492) 764 100 of mobiel (06) 55 85 52 49

E-mail: bakel@geldenwoning.nl

AFM / WFT Vergunningsnummer:   120 43798
KVK inschrijvingsnummer:               568 462 74
Kifid aansluitnummer:                      300.016312

Dienstverleningsdocumenten:

Hypotheken   Risicoverzekeringen   Vermogensopbouw

Wie staan er bij Geld & Woning Bakel voor u klaar

KoenvdMortelPZ

Koen van de Mortel
Directeur-eigenaar
Financieel specialist 

Waar vindt u ons

Heeft u een vraag of wilt een afspraak maken? Aarzel niet en neem contact met ons op:

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht