Hypotheekadvies Eersel

In het centrumdorp van de Kempen, aan de markt in het centrum, vindt u de vestiging van Geld & Woning Eersel. Geld & Woning Eersel werkt onder meer samen met Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars, Nathalie van Gisbergen Lommers makelaars, Janssen Steijlen makelaars, Debbie Mels Lommers makelaars en Bij Brigitte uit Valkenswaard. Naast de vestiging in Eersel houdt René Joosten ook kantoor in Bergeijk waar hij samenwerkt met administratiekantoor Hoeks.

René Joosten geeft u onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig hypotheekadvies en pensioenadvies. Ook op het gebied van (levens)verzekeringen, vermogensopbouw en leningen adviseert hij u graag.

René Joosten is erkend hypotheek adviseur, hypothecair planner en echtscheidingsspecialist. Bovendien is  René Joosten in de afgelopen jaren 3 maal genomineerd tot hypotheekadviseur van het jaar.

Onze werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Eersel is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvangt u een heldere uitleg op basis van uw wensen, met alle mogelijkheden en adviesoplossingen. Wilt u een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van uw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van uw hypotheek, of wilt u weten wat u eventueel zou kunnen besparen op uw maandlasten? Wij zijn u graag van dienst!

Voor alles op het gebied van hypotheken bent u van harte welkom op onze kantoren. Indien u wenst kunnen wij ook een vrijblijvende afspraak bij u thuis maken. Laat hier uw gegevens achter voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Velen zijn u al voorgegaan. Hiernaast leest u de ervaringen die zij hebben achtergelaten op advieskeuze.nl. Bij Geld & Woning Eersel kunt u terecht voor:

 • Hypotheekadvies
 • Levensverzekeringen
 • Pensioen oplossingen voor particulieren
 • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
 • Oversluitingen

Hoe bereikt u ons

Geld & Woning Eersel

Markt 48-B
5521 AN Eersel
Tel: 0497-515604

E-mail: eersel@geldenwoning.nl

AFM / WFT Vergunningsnummer:   120 093 08
KVK inschrijvingsnummer:               171 092 81
Kifid aansluitnummer:                      300.005938

Dienstverleningsdocumenten:

Hypotheken   Risicoverzekeringen   Vermogensopbouw

Wie staan er bij Geld & Woning Eersel voor u klaar

RenéJoostenPZ3
René Joosten
Directeur-eigenaar
Hypothecair planner

DanielleKoolenPZ

Daniëlle van Kruijsdijk
Adviseurs assistente

JanineJansenSZ

Janine Jansen
Administratie

EFA-KEURMERK-DEF-FC70

 

NVHP-logo70

Waar vindt u ons

Heeft u een vraag of wilt een afspraak maken? Aarzel niet en neem contact met ons op:

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht