Hypotheekadvies Helmond

In Helmond begeleiden Koen van de Mortel en Dirk Verlijsdonk u bij alle voorkomende particuliere financiële vraagstukken. Zoals de financiering van een woning, maar ook het in kaart brengen van uw financiële huishouding. Met als doel: overzicht krijgen en waar mogelijk besparingen realiseren. Koen van de Mortel is tevens de specialist op het gebied van startersleningen in de regio.

Koen van de Mortel heeft jarenlange advieservaring bij Geld & Woning. Dirk Verlijsdonk was voorheen actief in het onderwijs en nu in de financiële dienstverlening. De begeleiding van Koen en Dirk maakt de aankoop van uw woning eenvoudiger. Het helpt uw financiële vragen te beantwoorden, uw financiële doelstelling te bereiken, de juiste beslissingen te nemen en het juiste product te kiezen.

Werkwijze

De werkwijze van Geld & Woning Helmond is transparant en eenduidig. Na een uitgebreide inventarisatie ontvangt u een heldere uitleg op basis van uw wensen inclusief mogelijkheden en adviesoplossingen. Wilt u een hypotheekberekening laten maken voor het eventueel oversluiten van uw huidige hypotheek, het laten aanpassen (verhogen of verlagen) van uw hypotheek, of wilt u graag weten wat u eventueel kunt kunnen besparen op uw maandlasten? Neemt u dan contact met Geld & Woning Helmond.

Voor alles op het gebied van hypotheken bent u van harte welkom op het kantoor in Helmond. Indien gewenst, kunt u ook een vrijblijvende afspraak bij u thuis maken. Laat hier uw gegevens achter voor het maken een afspraak.

Velen zijn u al voorgegaan. Hiernaast leest u hun ervaringen en de beoordeling die zij hebben achtergelaten op advieskeuze.nl of independer.nl. Bij Geld & Woning Helmond kunt u terecht voor:

 • Hypotheekadvies
 • Levensverzekeringen
 • Pensioenoplossingen voor particulieren
 • Financiële oplossingen bij (echt-) scheidingen
 • Oversluitingen

Hoe bereikt u ons

Geld & Woning Helmond

Europaweg 93
5707 CL Helmond
Tel: (0492) 764 100

E-mail: helmond@geldenwoning.nl

AFM / WFT Vergunningsnummer:   120 43798
KVK inschrijvingsnummer:               568 462 74
Kifid aansluitnummer:                      300.016312

Dienstverleningsdocumenten:

Hypotheken   Risicoverzekeringen   Vermogensopbouw

Wie staan er bij Geld & Woning Helmond voor u klaar

KoenvdMortelPZ

Koen van de Mortel
Directeur-eigenaar
Financieel specialist 

Waar vindt u ons

Heeft u een vraag of wilt een afspraak maken? Aarzel niet en neem contact met ons op:

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht