Laten we hopen dat het niet gebeurt, maar u loopt altijd kans dat er schade ontstaat. Schadeverzekeringen zijn er om dat soort risico’s af te dekken. Geld & Woning staat niet alleen voor u klaar als u advies nodig heeft bij de keuze van uw verzekeringen, maar zijn er ook als u er een beroep op wilt doen.

Autoschade (ook bij diefstal of een eenzijdig ongeval)

Vul bij schade aan uw voertuig altijd (ook bij diefstal) het Europees aanrijdingsformulier in of meld uw autoschade via Mobiel Schade Melden. Heeft u bij het ongeval ook letselschade opgelopen? Bezoek dan ook de site van De Letselschade Raad waar u antwoord vindt op allerlei vragen die bij letselschade opkomen.

Enkele tips:

  • Erken nooit formeel schuld. Ook al maakt u een fout, u bent niet altijd aansprakelijk. Wel kunt u uw excuses aanbieden voor de overlast en gevolgen en aangeven dat uw verzekeraar de schade met de tegenpartij op een juiste wijze afwikkelt.
  • Vul de voorzijde van het formulier liefst direct en zo nauwkeurig en volledig mogelijk in. Hoe langer u wacht, des te eerder zal de tegenpartij zich eventueel bedenken.
  • Teken het formulier samen met de tegenpartij.
  • Werkt de tegenpartij niet mee of komt u er niet uit? Haal dan de politie erbij.
  • Thuis kunt u in alle rust de achterzijde invullen. De gebruiksaanwijzing die aan het formulier zit, kunt u behouden. Dan heeft u die informatie altijd bij de hand.
  • Stuur het schadeformulier snel op. Wacht u te lang, dan is de schade niet meer goed vast te stellen en kan het recht op vergoeding komen te vervallen.
  • Maak een kopie van het ingevulde formulier en noteer de datum waarop u het heeft ingestuurd.
  • Stuur alle stukken mee die voor de schade aangifte van belang zijn. Denk hierbij aan getuigenverklaringen, een eventueel proces-verbaal, originele rekeningen, aankoopnota’s etcetera.

Inbraakschade

Bij inbraak laat u alle zaken onaangeroerd totdat de politie heeft aangegeven dat u de boel mag opruimen. Ook hier geldt dat alle schade zo snel mogelijk gemeld moet worden (meestal in ieder geval binnen 3 dagen).

Brandschade

Bel bij brand altijd 112. Afhankelijk van de brand zal de brandweer Stichting Salvage inschakelen om u te helpen met de eerste nood na een brand. Ook kunt u ons bellen op 040-2563040 (toets 1 buiten kantoortijden).

Waterschade

Bij waterschade probeert u zo veel mogelijke verdere schade te voorkomen door het water af te sluiten en een loodgieter in te schakelen. Neem voordat u of de loodgieter gaat hakken of breken om het lek op te sporen, altijd eerst contact met ons op.

U wordt aansprakelijk gesteld

Is er schade veroorzaakt door uzelf of door een ander gezinslid of huisdier waarvoor u verantwoordelijk bent? Dan kunt u door het slachtoffer aansprakelijk worden gesteld. Om een beroep te doen op uw aansprakelijkheidsverzekering is een aansprakelijkheidsstelling van de tegenpartij nodig. Erken zelf nooit aansprakelijkheid, met name niet bij schade veroorzaakt door uw kinderen of huisdieren. U bent namelijk niet altijd aansprakelijk voor het gedrag van uw kinderen of huisdieren, met name wanneer het slachtoffer het risico op schade heeft ‘geaccepteerd’. Bijvoorbeeld tijdens sport en spel situaties of wanneer iemand oppast op uw kinderen of huisdier. Aarzel niet om bij aansprakelijkheid direct contact met ons op te nemen voor een juiste en snelle afwikkeling.

Off line en online schade melden

Bij Geld & Woning kunt u zowel online als offline uw schade melden. Stuur altijd alle stukken mee die voor de schademelding van belang zijn. Bijvoorbeeld foto’s, offertes voor herstel, eigendomsbewijzen (aankoopnota’s), reparatienota’s enzovoorts.

Offline schademelden

Schadeformulier

Let op, u dient dit schadeformulier uit te printen en te onder tekenen. Mail het getekende formulier naar schademelding@geldenwoning.nl of stuur het op naar:
Geld & Woning Verzekeringen
Postbus 7946
5605 SH Eindhoven

Wanneer u de stukken per post aan ons verstuurt, raden wij u aan kopieën te maken en deze goed te bewaren. Mocht de post onverhoopt niet bij ons aankomen, dan heeft u altijd de kopieën achter de hand.

Online schade melden

Online schade melden (alleen mogelijk voor het Geld & Woning verzekeringspakket).

U hoeft het schadeformulier dan niet uit te printen en retour te sturen.

Wij begeleiden de afhandeling van uw schade zo nauwkeurig en actief als mogelijk is. Wij hebben de kennis en vakkundigheid in huis om uw belangen bij de verzekeraar te waarborgen. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heeft u nog vragen? Bel of mail ons dan gerust .

Hoe bereikt u ons

Geld & Woning Verzekeringen

Croy 7 K
5653 LC Eindhoven

Postbus 7946
5606 SH Eindhoven

Tel: 040-2563040

E-mail: verzekeringen@geldenwoning.nl

AFM / WFT Vergunningsnummer:   120 10 759
KVK inschrijvingsnummer:               171 400 05
Kifid aansluitnummer:                      300.007099

Wie staan er bij Geld & Woning Verzekeringen voor u klaar

KrisvdVeldePK

Kris van der Velde
Directeur-eigenaar

TobiasvLeukenPK

Tobias van Leuken
Adviseur schade allround en inkomen


Yousra El Jabali

Adviseur schade particulier

VerenadVaanPK

Verena de Vaan
Schadebehandelaar

Linda Panhuijsen
Schadebehandelaar

Rosanne Boschma
Adviseursassistent

Waar vindt u ons

Heeft u een vraag of wilt een afspraak maken? Aarzel niet en neem contact met ons op:

Uw naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Voorkeur vestiging

Ik wil voor het eerst een woning kopen
Ik wil een andere woning kopen
Ik heb een andere vraag of opmerking

Onderwerp

Uw bericht