Uw situatie is uniek. Onze adviezen ook!

Iedereen heeft zijn eigen specifieke situatie met betrekking tot zijn woonwensen en zijn financiën. De keuze tussen huren of kopen. Voor het eerst een woning kopen. De wens om te verhuizen naar grotere gezinswoning. Of juist kleiner wil wonen nu de kinderen het huis uit zijn.

De wens voor een instapklare woning. Een nieuwbouwwoning of juist een kluswoning om alles te kunnen verbouwen.

Maar ook als u wilt blijven wonen en uw hypotheek wilt oversluiten. Als u rentevastperiode afloopt of als uw woning ‘onder water staat’. Als u wilt lenen bij ouders of familie. Of als u juist wilt lenen of schenken aan uw kinderen. Allemaal situaties die op u van toepassing kunnen zijn. Vandaag, morgen of over tien jaar.

Dan is het fijn om te weten dat de Geld & Woning adviseur u altijd kan adviseren in uw specifieke situatie.

Ook als u wilt gaan samenwonen, trouwen of juist wilt scheiden. Als u kinderen krijgt of een dierbaar persoon verliest. Wanneer u werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Wij staan voor u klaar. Zelfs bij betalingsproblemen of een sterfgeval kunt u ons bellen.

Wij houden ervan om advies te geven. Daarom verkopen wij ook geen producten zoals een bank. Wij verkopen advies en zoeken naar oplossingen. Dat kunnen bestaande producten zijn, als het nodig is nieuwe producten maar ook crowdfundings-producten. Wij omarmen nieuwe technologieën maar blijven uw menselijke en persoonlijke adviseur.

Neem contact op

Uw voordelen bij Geld & Woning:

  • U kent ons en wij kennen u.
  • Ons doel is advies geven en voor oplossingen zorgen, niet het verkopen van producten.

Praat er gerust eens over met één van onze adviseurs en ervaar wat wij allemaal voor u kunnen doen, zodat u verder kunt met wat het leven voor u in petto heeft.