Als woningbezitter heeft u te maken met extra risico’s als brand, storm en inbraak. Hier kunt u zich op verschillende manieren voor verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan een woonhuisverzekering, een inboedelverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering. U kunt kiezen uit een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en pakketten. Niet elke verzekering is voor u van toepassing. Wij helpen u graag een weloverwogen keuze te maken.

Optimaal pakket aan verzekeringen

Als onafhankelijk adviseurs zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor uw situatie. Wij zijn aan geen enkele verzekeringsmaatschappij gebonden en kunnen de voorwaarden en condities van de verschillende partijen dus objectief tegen elkaar afwegen. Op deze manier hebben wij een verzekeraar geselecteerd* voor het Geld & Woning verzekeringspakket. Een pakket met daarin alle gangbare particuliere verzekeringen die voor u interessant zijn. De verzekeringsmaatschappij werkt met lage kosten en heeft geen winstoogmerk. Van elke euro premie keren zij de meeste schade uit. Zo biedt het Geld & Woning verzekeringspakket u een uitstekende dekking tegen acceptabele kosten.

Geld & Woning service

Instappen in het Geld & Woning verzekeringspakket is heel eenvoudig. Desgewenst zeggen wij uw lopende verzekering(en) kosteloos voor u op. Verder ontvangt u onze verzekerings-app met een duidelijk overzicht van al uw lopende verzekeringen. U weet dus altijd hoe de zaken ervoor staan. Mochten zich op enig moment veranderingen voordoen in uw situatie, dan kunt u direct bij Geld & Woning Verzekeringen terecht. Uiteraard kunt u altijd rekenen op een snelle en correcte schadeafwikkeling. Daar maken wij ons graag sterk voor!

* De verzekeringen van het Geld & Woning verzekeringspakket zijn ondergebracht bij een onafhankelijke en zelfstandige verzekeringsmaatschappij (=risicodrager), gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen: de De Nh1816. Deze maatschappij is in de afgelopen jaren diverse keren uitgeroepen tot ‘Best presterende Schadeverzekeringsmaatschappij’, zo ook in 2017. De Nh1816 is heeft geen aandeelhouders, maakt wel winst maar heeft dat niet als belangrijkste doel. Uw risico’s zijn dus vertrouwd onder gebracht.

Het Geld & Woning verzekeringspakket bestaat uit de volgende verzekeringen:

  • Woonhuisverzekering (opstalverzekering)
  • Inboedelverzekering
  • Motorrijtuigenverzekering (auto of motor)
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Doorlopende reisverzekering

Alle verzekeringen zijn ook afzonderlijk af te sluiten.

Verzekeren is prima, maar in de meeste gevallen is het niet nodig alle risico’s af te dekken. Onze adviseurs kunnen u adviseren over wat in uw situatie verstandig is. Zij zetten samen met u alle risico’s op een rij en helpen u een weloverwogen keuze te maken in het ruime aanbod van verzekeringen. Benieuwd naar wat zij u adviseren? Neem dan contact op met de afdeling schadeverzekeringen.

Neem contact met ons op