Laat u zich voor uw hypotheek en financiële toekomst adviseren en begeleiden door de adviseurs van Geld & Woning? Dan haalt u voor uzelf het beste in huis. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

Samenwerking met meer dan 50 geldverstrekkers en verzekeraars

Uw waarborg voor een persoonlijk passend advies. Wij kunnen voor u adviseren en bemiddelen in nagenoeg alle financiële producten (hypotheek, verzekering, vermogensopbouw) die aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Onderdeel van het Geld & Woning Netwerk

Uw waarborg voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Geld & Woning is geen netwerk van snelle verkopers, maar een team van kwaliteitsadviseurs. Geld & Woning biedt alle randvoorwaarden en ziet erop toe dat de adviseurs deze optimaal gebruiken. Mocht het nodig zijn, dan kan de adviseur terugvallen op ons centrale (kennis)netwerk. Meerdere malen is een hypotheekadviseur bij Geld & Woning genomineerd als beste hypotheekadviseur van Nederland. Eén vestiging is zelfs al twee keer uitgeroepen tot het beste kantoor in zijn regio (independer.nl).

Geld & Woning adviseurs geven een compleet advies

Uw waarborg voor rustig en tevreden wonen. Onze adviseur zorgt niet alleen voor de beste hypotheek, maar beoordeelt ook uiterst zorgvuldig uw financiële risico’s. Zo komt u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan. Dit geldt ook voor zelfstandigen. Op de centrale organisatie is een gespecialiseerde AOV adviseur aanwezig.

Onafhankelijk en ongebonden

Uw waarborg dat u in onze advisering centraal staat. Geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij heeft zeggenschap of een belang in één van onze vestigingen of centrale organisatie. Geld & Woning is eigendom van mensen die persoonlijk bij de organisatie werkzaam zijn. U krijgt gegarandeerd een onafhankelijk en strikt persoonlijk advies. Vandaar dat wij als een van de eerste organisaties zijn overgestapt op directie beloning, ruim voordat dit in Nederland verplicht werd.

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een advies van Geld & Woning

Gediplomeerd adviseurs

De kennis en kunde van de financieel adviseur is uw waarborg voor een deskundig hypotheekadvies. Al onze adviseurs zijn in het bezit van de wettelijke vereiste diploma’s:

  • WFT Basis
  • WFT Vermogen
  • WFT hypothecair krediet

 

Daarnaast bezitten veel van onze adviseurs ook de volgende diploma’s:

  • WFT Consumptief Krediet
  • WFT Inkomen

 

Veel van onze adviseurs hebben op HBO-niveau een opleiding gevolgd voor:

  • Financieel adviseur
  • Hypothecair Planner en/of
  • Financieel planner

Onze adviseurs volgen doorlopende bijscholing voor het jaarlijks verlengen van hun wettelijke diploma’s en certificering als Erkend Financieel adviseur, Gecertificeerd Hypothecair Planner en Gecertificeerd Financieel Planner.

Neem contact met ons op