Geld & Woning helpt u bij belangrijke beslissingen over uw geld, uw woning en uw inkomen. Wij staan voor persoonlijk advies en persoonlijke oplossingen op het gebied van financiën, verzekeringen en pensioen.

Geld & Woning is een samenwerkingsverband van onafhankelijke financieel adviseurs. Wij adviseren niet op basis van hypotheekproducten, maar op basis van mensen en hun wensen. Onze adviseurs kunnen voor u bemiddelen bij nagenoeg alle aanbieders die in Nederland actief zijn.

Onze aanpak is vooral duidelijk. Zo voorkomen we onzekerheid, misverstanden, ergernissen en kosten. Alleen met juiste en volledige informatie kunt u weloverwogen beslissingen nemen. Wij maken een totaalbeeld van u als klant. Van hypotheek tot verzekering, van arbeidsongeschiktheid- en werkloosheidsverzekering tot het pensioen. Van uw spaargeld en beleggingen tot financieringen en leningen. Bij ons geen klein beetje (bank)advies maar een totaaladvies. Onze adviseurs nemen daar graag de tijd voor.

Financieel advies van Geld & Woning is:

 • Persoonlijk
 • Volledig afgestemd op uw wensen en situatie
 • Onafhankelijk
 • Deskundig
 • Toekomstbestendig, ook bij onverwachte situaties
 • Alle kennis binnen één organisatie
Neem contact op

Onze werkwijze

Een hypotheek is een verplichting die u vaak voor lange tijd aangaat. Het contract kan niet maandelijks worden opgezegd, ook niet als blijkt dat het geen goede keuze was. Daarom nemen wij graag de tijd om samen met u een goede afweging te maken. Wij adviseren u uitsluitend aan de hand van een persoonlijk gesprek.

Wij zien een hypotheek of pensioen als onderdeel van persoonlijke wensen, eisen, plannen en belangen. Dat is maatwerk. Benieuwd naar onze werkwijze? Wij hebben deze stap voor stap voor u uitgeschreven.

Franchise organisatie

Alle zelfstandige Geld & Woning adviseurs zijn aangesloten bij Geld & Woning Franchising B.V. Samen vormen deze franchisenemers een partij waar banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en investeerders rekening mee moeten houden. Zo zorgt Geld & Woning voor betere en voordeliger afspraken. En daar profiteert u van!

Objectief en onafhankelijk

Alle Geld & Woning adviseurs zijn volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat zij geen enkele contractuele verplichting hebben naar aanbieders van financiële producten, zoals verzekeringsmaatschappijen, banken en/of hypotheekverstrekkers. Wij adviseren u volledig objectief en onafhankelijk.

Geen zeggenschap van derden

Geld & Woning is een volledig zelfstandige organisatie met juridisch en economisch volledig zelfstandige vestigingen. Geen enkele bank of verzekeraar heeft (in de functie van aanbieder van financiële producten) stemrechten in of geld geleend aan de franchiseorganisatie, noch aan één van de vestigingen.

Selectie van aanbieders

franchisenemers maken wij periodiek een kwalitatieve selectie van alle financiële producten die de verschillende aanbieders voeren. Op basis hiervan kunnen wij u objectief en onafhankelijk adviseren over de producten die het best passen bij uw situatie.

Waarom wij geen online advies geven

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk advies op maat. En daar is een reden voor. Online ‘standaard’ adviezen zijn in onze ogen alleen zinvol voor klanten die:

 • precies weten welke hypotheek ze willen, met welke voorwaarden en fiscale behandeling;
 • precies weten wat de fiscale gevolgen zijn van hun keuze en wat de consequenties zijn als ze iets niet op tijd of niet juist aanleveren (met hogere rentes of ontbindingen tot gevolg);
 • voor zichzelf heel duidelijk (en vooral objectief) in beeld hebben wat hun toekomst is;
 • precies weten welke impact een overlijden, ziekte, werkloosheid of scheiding op hun inkomen heeft;
 • precies weten wat bij de gekozen geldverstrekker mogelijk is in geval van verbouwen, verhuizen en het kunnen meenemen van de huidige lage rente naar hun nieuwe woning;
 • bij wijzigingen in hun persoonlijke situatie alles zelf rechtstreeks met de verzekeraar of geldverstrekker willen en kunnen uitzoeken.
 • bij een overlijden in staat zijn om zelf (of door de nabestaanden) de juiste financiële en fiscale keuzes te maken.

Goedkoop is vaak duurkoop

Online advies lijkt wellicht goedkoper, maar is dat in werkelijkheid niet. Want al is de bemiddelingsvergoeding vaak lager dan bij een onafhankelijk advies, gedurende de looptijd valt het rendement vaak tegen. Het advies is immers niet afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wellicht worden er zaken over het hoofd gezien of verkeerd ingeschat. U heeft dan wel eenmalig bespaard op de bemiddelingsvergoeding, maar betaalt hiervan een veelvoud terug gedurende de looptijd van uw hypotheek.

Veel online aanbieders zijn de afgelopen jaren stilletjes verdwenen of failliet gegaan. Hun klanten blijven achter met veel vragen en onzekerheid.

Bij Geld & Woning is een advies altijd een totaaladvies van een deskundig en volledig onafhankelijk adviseur. Dit kan u gedurende de looptijd vele duizenden euro’s besparen ten opzichte van een online advies.  

Heeft u behoefte aan een helder en onafhankelijk advies over uw financiën? Iemand die duidelijke taal spreekt en ingewikkelde zaken begrijpelijk weet te maken? Neem dan contact op met de Geld & Woning adviseur bij u in de buurt.

Neem contact op