Geld & Woning Verzekeringen

Hoe u ’t ook wendt of keert…. In ons dagelijks leven lopen we nogal wat risico’s. Daarom bieden wij u het Geld & Woning Verzekeringspakket. Hét verzekeringspakket voor mensen die prettig willen wonen en leven…zonder zorgen over onaangename verrassingen. De beste verzekeringsoplossing voor u komt bij Geld & Woning op de eerste plaats. Zonder voorkeur vooraf hebben wij de verschillende verzekeringen van de diverse maatschappijen met elkaar vergeleken. Op basis van deze vergelijking hebben wij het Geld & Woning verzekeringspakket samengesteld*. Exclusief voor relaties van Geld & Woning. Het Geld & Woning Combipolisverzekeringspakket bestaat uit de volgende verzekeringen (de verzekeringen zijn natuurlijk ook afzonderlijk af te sluiten):

Ook kunt u in ons verzekeringspakket verzekeringen onderbrengen die qua aard en risico zo speciaal zijn dat wij die hier alleen benoemen. Op verzoek geven wij u graag meer informatie over:

  • Computerverzekering
  • Woonbootverzekering
  • Kostbaarheden- en Instrumentenverzekering
  • Golfuitrustingverzekering
  • Motorfietsverzekering

Hoe meer verzekeringen u van het verzekeringspakket afsluit, hoe hoger uw premiekorting. Deze korting kan oplopen tot 10% van de totale premie! Als u 2 of meer verzekeringen aflsuit bespaart u al de poliskosten (met uitzondering van motorrijtuigenverzekeringen) en de toeslag voor een gespreide betaling.

Met het Geld & Woning verzekeringspakket maken we het u zo makkelijk mogelijk. Om te beginnen kan Geld & Woning uw lopende verzekering(en)  voor u opzeggen. Verder ontvangt u regelmatig een duidelijk overzicht van uw lopende verzekeringen. Zo weet u steeds hoe uw verzekeringszaken ervoor staan. Maar ook als zich op een ander moment veranderingen in uw situatie voordoen, kunt u natuurlijk meteen bij Geld & Woning Verzekeringen terecht. Uiteraard bent u als Geld & Woning relatie altijd verzekerd van een snelle en correcte schade-afwikkeling. De deskundige medewerkers van onze eigen afdeling Schade zijn u zonodig direct van dienst.

De kosten voor onze werkzaamheden voor wat betreft particuliere schadeverzekeringen zijn al inbegrepen in de premie (provisie). Dit is voor u en ons de meest efficiente manier van het vergoeden van onze werkzaamheden. Wij hebben ervoor gekozen geen extra abonnementskosten bovenop de provisie te rekenen. Ook bij de behandeling van een schade ontvangt u geen factuur. Bij het afsluiten van nieuwe verzekeringen kunt u uiteraard ook kiezen voor een abonnementsvorm in plaats van provisie.

 

Geld & Woning Verzekeringen
Bezoekadres:
Croy 7 K
5653 LC Eindhoven

Postadres:

Postbus 7946
5605 SH Eindhoven
Tel.  040-256 30 40
Fax  040-256 30 49
E-mail verzekeringen@geldenwoning.nl


Tobias van Leuken
 

Tobias van Leuken    Verena  de Vaan   
Adviseur                    Polisadministratie en schadebehandeling   

Naast het bovengenoemde pakket bieden wij ook verzekeringen aan op het gebied van inkomensverzekeringen en overlijdensverzekeringen.

*De verzekeringen van het Geld & Woning verzekeringspakket worden op dit moment ondergebracht bij een onafhankelijke en zelfstandige verzekeringsmaatschappij (=risicodrager), gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen. De huidige risicodrager (De Noordhollandsche van 1816) is in de afgelopen jaren meemalen als "Best presterende Schadeverzekeringsmaatschappij" aangewezen. Ook in 2011 is de Noordhollandsche van 1816 weer uitgeroepen tot best presterende Schadeverzekeringsmaatschappij" Dus uw riscio's zijn vertrouwd onder gebracht. De schade verzekeraar is een onderlinge en heeft geen aandeelhouders en maakt wel winst maar heeft dat niet als belangrijkste doel!